BeleefDagen

BeleefDagen

De BeleefDagen zijn voor ouders en kinderen die de verbinding met elkaar willen vieren, versterken of opnieuw ontdekken.

In deze vaak drukke tijd waarin ouder en kind minder gezamenlijke momenten beleven, kan de verbinding met elkaar gemakkelijk kwijtgeraakt worden. Ook ingrijpende gebeurtenissen in het gezin kunnen ervoor zorgen dat er minder aandacht voor elkaar is.
Het is dan fijn om een paar dagen de Verbinding tussen gezinsleden centraal te stellen. Als je meedoet kies je echt voor elkaar en dit kan heel veel brengen voor de rest van jullie leven. In ieder geval zal de herinnering blijvend zijn!

Voor wie?

Deze dagen zijn geschikt voor ouders en kinderen die zich aangesproken voelen tot ons aanbod.

Waar?

De BeleefDagen vinden plaats op het terrein van de Zijn-plek in Katlijk. Een prachtige plek midden tussen de weilanden en bossen. De omgeving grenst aan de bossen van het parklandschap Oranjewoud. Het is een natuurplek met veel ruimte en rust. De BeleefDagen vinden zoveel mogelijk buiten plaats maar mocht het door weersomstandigheden nodig zijn heeft de Zijn-plek ook binnen voldoende mogelijkheden.

Wat levert het je op?

Door te kiezen voor BeleefDagen met het gezin, kies je er bewust voor om aandacht aan elkaar te besteden. Je geeft je gezin hiermee een groot cadeau. Het zal de kwaliteit van de relatie positief beïnvloeden.

Wanneer?

Op 30 en 31 juli en 1 augustus 2017.

Kosten

Investering voor de BeleefDagen zijn € 395,- voor een gezin van 2 ouders met twee kinderen. Voor elk kind daarboven wordt er een toelage van € 55,- gevraagd.
De kosten voor 1 ouder met 1 kind zijn € 250,–
De kosten voor 1 ouder met 2 kinderen zijn € 300,–
De kosten zijn inclusief eten, drinken, begeleiding en het gehele programma (dag en avond).

Om de verbinding vast te blijven houden tijdens deze BeleefDagen, blijven de gezinnen ook slapen in de buurt van de Zijn-plek. Voor overnachtingen kun je terecht bij diverse campings of B & B’s in de omgeving. De kosten voor de overnachtingen komen voor eigen rekening.

Meer informatie en opgave

Voor meer informatie of opgave kun je gebruik maken van het contactformulier.